Обади се за оферта: Call for offer:+359 899 244 444 office@global-rts.com

Различен начин на живот

Нов начин на живот от Глобал РТС/Mobile houses

На Вашето внимание предлагаме поредната ни иновация в мобилните структури – мобилна къща. Един нов начин на живот, даващ възможността да бъдете там, където Ви харесва по всяко време. Насладете се на гъвкавостта по време на Вашата почивка! Оборудвана с всичко необходимо за пълноценен престой, наемайки я, Вие ще получите перфектния мобилен дом. С изключително практични размери и функционален интериор, тя може да бъде мобилен хотел за тези от Вас, които обичат пътуванията на близо и далеч. Перфектно решение за къмпингуващите и ценящите нестандартни локации за отдих и релакс. Добра идея е инсталирането на мобилна къща до Вашата стационарна къща или вила за да послужи за временно настаняване на гости или пък перманентно ползване. Също така може да се превърне в мечтаната детска стая или къщичка за игра за Вашите деца.

Малки къщи с големи зимни градини и просторни веранди

Всички предлагат големи къщи с малки зимни градини, ние предлагаме малки къщи с големи зимни градини и просторни веранди. Имаме възможността да създадем за Вас мечтаното ваканционно селище, в което да прекарате незабравими моменти със семейство и приятели. Можем да го разположим на всяко подходящо за целта място – брега на море, язовир или езеро, красива речна тераса, горска поляна или в близост до Вашия дом. За да допринесем за пълното забавление и пълноценни игри на Вашите деца като допълнение ще инсталираме надуваем батут, тенис на маса, футболна маса и още много други забавления. За да е гарантирано удобството Ви  можем да предоставим голяма и просторна шатра, която да оборудваме с подова настилка, мокет, мека мебел, плазмени екран, маса за хранене, столове и всичко останало,  за да се превърне в широка и удобна всекидневна. Прекрасно допълнение към ваканционното селище биха били и нашите цветни тенти и шатри, които могат да намерят различни приложения. За да не бъдете обезпокоявани можем дори да оградим обитавания от Вас парцел с декоративна модулна ограда. За тъмните и хладни вечери ще осигурим подходящо осветление и отопление, което ще допълни Вашия комфорт.

Персонални решения, удовлетворяващи вкуса на всеки

Като експерти в прогресивното оптимизиране на малки пространства ние създаваме компактни и лесно транспортируеми ЕКО жилища. Те са внимателно проектирани и ще бъдат професионално инсталирани там, където желаете. Проектирани да издържат на ветрове и снежна покривка, мобилните къщи са с изолация с висока R стойност, което ги прави изключително енергийно ефективни. А това от своя страна намалява въздействието върху околната среда, която всички обичаме. В основата на тяхната изработка е безкомпромисното качество на конструкция от висок клас и изключителен дизайн в съчетание с достъпна наемна цена. Персонални решения, удовлетворяващи вкуса на всеки от Вас.

По-малкото Ви дава повече!

ПОРЪЧАЙ ТВОЯТА МОБИЛНА ПОЧИВКА

Напред